diumenge, 22 de febrer del 2015

XIMI I L’AMO


El 7 de gener del 2014 el gat Ximi estava abandonat al carrer. Però un dia un home que es deia Ramon, alt ,bastant jove i bastant prim, va acollir-lo. Era bastant maldestre perquè era un gat del carrer. A la nit, es va escapar i es va trobar amb un altre gat del carrer. Aquest el va esgarrapar l’ull i se’n va anar per les clavegueres .

Al dia següent, se’l va trobar davant de la porta d'un poble que es deia Ronbick. La gent d'allà era molt agressiva amb els animals. Quan el van veure, el volien atrapar per fer-lo fora d'aquella zona. Hi havia un home molt comprensiu amb els animals. Era gras i baix. Es deia Jorge i el va acollir durant tres dies. L’últim dia van descobrir que tenia el gat amagat i el van obligar a marxar a un altre lloc l’animalet.

Quan van arribar a casa de la mare d'en Jorge, aquesta els va acollir. La família estava formada per dues filles, la Marta i la Sara. Una era alta, de 15 anys, i l'altra era molt llesta i molt baixeta.

Després de 3 anys, el mateix dia 7 de gener, però de 2017, un carter va picar a la porta. En Ximi el va reconèixer. Aleshores, el carter va dir: “Ximi?” El gatet va anar-hi corrents i van fer-se una abraçada molt forta. La família d'en Jorge li va preguntar si coneixia el felí.  En Ramon va respondre: “Doncs clar! “Era el meu gat fa 3 anys”. Al principi no s'ho creien, però el carter va dir que els ho demostraria per una cicatriu que el gat tenia a l’ull. Se l’havia fet un gat que el va atacar. En Ximi va fer que sí amb el cap.

Al final la família va decidir donar-l’hi i van viure tots feliços i contents.


Xavier Madueño Valenzuela

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada